Cel: +355 67 20 555 85 info@mgb.al

Slide background
MGB Sh.p.k.
Investim cilësor dhe i sigurtë!
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Rreth Nesh

Shoqëria “MGB” Sh.p.k. filloi aktivitetin e saj në vitin 2007 dhe ka arritur të jetë një faktor i rëndësishëm në tregun e ndërtimit të objekteve duke dhënë cilësi dhe siguri në invesimet e klientëve të saj. Shoqëria jonë ofron ambiente bashkëkohore me cilësi të lartë duke shprehur vizion për të ardhmen, ide të reja, projekte inovative, staf profesionist dhe menaxhim korrekt!

Projektet tona

Klientët tanë janë frymëzimi ynë për ide dhe projekte të reja. Realizimi në mënyrë cilësore është detyra jonë. Ndertimet me cilesi te larte...

Kontakt

Adresa: MGB Ndertim Shpk Rr.George Bush, Kulla 1 Kati 7, Ap 20
Email: info@mgb.al
Cel: +355 67 20 555 85

Nxitoni të rezervoni banesën tuaj tani!

MGB Ndërtim! Apartamente me cilësi të lartë dhe me cmime konkuruese!