Cel: +355 67 20 555 85 info@mgb.al

Rreth MGB Sh.p.k.

Shoqëria “MGB” Sh.p.k. është një shoqëri që i ka fillimet e saj në vitin 2007. E organizuar në një mënyrë shumë bashkëkohore si në ide, projekte, staf dhe menaxhim. Shtëpia është streha e paqes dhe e qetësisë së çdo kujt, funksionaliteti, cilësia, vendndodhja dhe komoditeti janë specialiteti ynë. Çdo kërkesë e juaja, preferencë ose dëshirë e gjen një koresponduese në punën tone.
Ne i përmbushim premtimet tona në saj të një stafi të kualifikuar dhe me eksperiencë.
Kompania ka hedhur hapa të mëdhenj drejt suksesit duke u bërë sot lider në tregun e ndërtimit urban shqiptar, që vendos standarde të larta në cilësi dhe në projektim, duke prodhuar vlera që i qëndrojnë kohës.


Vizioni
Krijimi i komplekseve rezidenciale të banimit dhe shërbimit ku ndërthuret bashkejetesa në komunitet me respektimin e natyrës në harmoni të plote. Eksperienca e Shoqërisë së Ndërtimit “MGB” sh.p.k. ju jep mundësinë që të krijoni një panoramë konkrete të nevojave tuaja për strehim apo biznes dhe si rrjedhojë ne ju japim zgjidhje efikase që ju të plotesoni nevojat dhe kërkesat tuaja.

Misioni & Vizioni

  • Misioni

    Klientët tanë janë frymëzimi ynë për ide dhe projekte të reja. Realizimi në mënyrë cilësore është detyra jonë. Ndërtimet me cilësi të lartë, Arkiteturë bashkohore të kombinuara me pozicionin e ndërtimit në zona bregdetare për turizëm apo në qytet për banim ku infrastruktura me rrugë, ndricim, gjelbërim, dyqane, parkim për automjetet etj, janë të garantuara.
  • Vizioni

    Krijimi i komplekseve rezidenciale të banimit dhe të shërbimit ku ndërthuret bashkejetesa në komunitet me respektimin e natyrës në harmoni të plotë. Eksperienca e Shoqërisë së Ndërtimit “MGB” sh.p.k. ju jep mundësinë që të krijoni një panoramë konkrete të nevojave tuaja për banim apo shërbime dhe si rrjedhojë ne ju japim zgjidhje efikase që ju të plotësoni nevojat dhe vizionin tuaj.